Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 יחידות דלעת ערמונים
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
רבע כוס אורז( אפשר בלי )
לערבב הייטב להוסיף
מלח. פפריקה מתוקה
פלפל שחור
כמון וכרכום
לערבב הייטב ולהניח במקרר
10 דקות

לנקות את דלעת הערמונים
ולמלא עם התערובת.

סיר סוטאז – לטגן בצל גדול
עד הזהבה
להוסיף 2 מקלות קינמון
לתבל – מלח. פלפל שחור.
כרכום ומעט פפריקה מתוקה.
להניח את הדלעת ערמונים
להוסיף מים ולבשל כחצי שעה.
להעביר לתנור לעוד כשעה
שנה טובה ומתוקה🍎🍏🍎🍏🍎

דלעת ערמונים לראש השנה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

157 מתכונים