Share with:


פרווה

אופן הכנה

כל המרכיבים במידת כוס קרטון חד פעמית
מרכיבים :
1 ביצה L
חצי כוס סוכר
2 כפות פודינג וניל
רבע כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמן
שתיים וחצי כוסות קמח או לפי הצורך
2 כפות שומשום
2.5 כפיות א. אפייה
1 כף זרעי אניס

אופן הכנה :
להקציף את הביצה והסוכר כ 2 דקות
להוסיף את הפודינג השמן ומיץ תפוזים בסוף להוסיף את השומשום אניס קמח ואבקת אפייה ללוש עד לקבלת בצק אחיד

לחלק את הבצק ל 3 חלקים ולרדד כל חלק בצק לעלה דק .
לקרוץ עוגיות בעזרת רינג או לחתוך את הבצק לריבועים לעשות חורים בעזרת מזלג על כל עוגייה

לסדר בתבנית כשיש רווח בין עוגייה לעוגייה, לאפות כ 13 – 15 דקות או עד להזהבה קלה .

בהצלחה אסתי ❤️

דיסקיות אניס בטעם של פעם_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

283 מתכונים