Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה


1 קג קמח, כף וחצי שמרים יבשים, 3 כפות סוכר, 1 סוכר וניל, חצי כפית מלח, 2 כפות ערק/ או ויסקי(לא חובה), 2 ביצים שלמות, חצי כפית אבקת אפיה, וכ- 3 וחצי כוסות מים חמימים …..לערבב הכל במיקסר…לתת תפיחה של שעה ורבע…ואפשרי להתחיל לעבוד…

את הבצק מחלקים ל 4 שיהיה יותר נוח לעבוד, משטיחים כל כדור לעלה בעובי של 1 וחצי ס"מ..בעזרת כוס הכי גדולה שיש לכן, ובאמצע לקרוץ עיגול קטן בעזרת פקק של בקבוק מי עדן או קולה….

את כל החישוקים המוכנים נניח על גבי מגבת עם מעט קימוח בתחתית..ונכסה בניילון…מטגנים את כולם בשמן עמוק 2-3 דקות מכל צד…( להבה בינונית שלא יצאו כהות מידי…)..אפשרי לטבול עם סוכר כשהם מיד יוצאים מהטיגון, או לטבול על צד אחד בשוקולד….

הכנת השוקולד:

ממיסים במיקרו שוקולד מריר שלם עם חצי שמנת מתוקה, מי שרוצה פרווה, שתמיס עם שמנת צמחית,,, עד להמסת השוקולד..להמתין טיפה שיסמיך, ולטבול חצי חישוק…מעל אפשרי לפזר סוכריות צבעוניות או אגוזים טחונים,, סוכריות עדשים צבעוניות וכל מה שרוצים

מתכוןמתכון

דונאטס / ספינז_מתכון של אילנית גואברה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

130 מתכונים