עיסת כוס אגוזי מלך טחונים במטחנת בשר.
לטחון הכי דק ללא גושים, העיסה אמורה להיות מלאה בשמן של האגוזים.
3 כוסות קמח
כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
חצי כפית קינמון
גרידת תפוז שלם
3 ביצים לארג'
כף ריבת משמש
לאחד את כל החומרים ביחד לעיסה מאוד רכה אבל לא דביקה
לעטוף למשך 15 דקות על השיש.
לא להכניס למקרר.
לחמם תנור 180 מעלות.
ליצור כדורים
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
אפשר לנעוץ חצי אגוז מלך
או פשוט לקחת צנטר קטן, לקמח מעט, ולנעוץ באמצע העוגיה לקישוט.