קינוח פרווה לשבת
מצרכים :
חבילת גלילי וופל
לקישוט :
מעט פיסטוקים קלויים קצוצים גס
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
ממיסים שוקולד במיקרוגל ומוסיפים שמן ומערבבים
לקצפת פיסטוק:
250 מיל ריצ פרווה
2 כפות סוכר
2 כפות מחית פיסטוק
מקציפים היטב את הקצפת והסוכר ומוסיפים מחית פיסטוק בתנועות קיפול
הרכבה :
מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לתוך גלילי הוופל משני צידיו
מצפים את הגלילים בשוקולד מומס
מפזרים מעט פיסטוקים מעל
השוקולד
מומלץ לשמור בהקפאה עד להגשה !
שבת מבורכת אסתי🙏