Share with:


פרווה

אופן הכנה

1שמנת מתוקה
100מייל שמנת מתוקה
1שוקולד מריר
כף פודינג וניל
רבע כוס סוכר

תבנית סיליקון לגלידה ומקלות

לוקחים סיר מרתחים 100גר שמנת מתוקה ומוסיפים שוקולד ממסים עד להמסה מלאה. מקררים קצת.
לוקחים שמנת מתוקה מקצפים לקצף יפה עם כף פודינג וניל וסוכר.מוסיפים כמה כפות שוקולד מומס ומערבבים טוב.

לוקחים תבנית לגלידה מרסבים שמן מעט לוקחים מברשת ומורחים בנדיבות את שוקולד בתוך התאים ומכנסים למקפיא ל15דק מוצאים ומורחים קרם שוקולד ועוד פעם מכנסים למקפיא ל15דק מוצאים ומורחים מעל שוקולד ולמקפיא ללילה

גלידה מגנום ביתית
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים