Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון : וורה סימנטוב

קילו קמח מנופה
אחד וחצי כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר שיהיה מתוק
חצי כוס שמן
חצי כף מלח
חצי ליטר מים פושרים

לערבב הכל וללוש טוב. לכסות ולהשאיר בצד שיתפח טוב בערך 40 דקות.

בינתיים
מכינים מילוי:
חצי קילו גבינה "טבורוג" לערבב עם חבילה אחת של פודינג וניל וביצה אחת
לערבב טוב שיהיה חלק.
כשהבצק מוכן – יוצרים כדורים, מניחים אותם לתבנית, ליקרוץ עם תחתית של כוס לא עד התחתית של הבצק אלה רק שיהיה מקום למילוי.
למלות בגבינה, למרוח מסביב ביצה, להשאיר עוד רבע שעה ולאפות בתנור חם עד שיהיה מוכן

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.