Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים L
קורט מלח
1/2 כוס סוכר חום (כוס חד פעמי שתיה קרה )
1/2כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 וחצי כוסות קמח
2 כוסות חד פעמי שתיה קרה
שקדים/ צימוקים/ פקאנים/ פיסטוקים
לפי מה שאוהבים.

אופן ההכנה-
1) מכינים 2 קערות
בקערה אחת שמים דברים יבשים
בקערה השנייה דברים רטובים.
2) את החומרים הרטובים יוצקים
לתוך הקערה של הדברים היבשים.
מערבבים הייטב.
מוסיפים את האגוזים/שקדים
וממשיכים לערבב הכל ביחד.
3) בידיים רטובות מעט
יוצרים 2 כיכרות שווים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
4)אופים בתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות . כחצי שעה או עד שהכיכרות
זהובות ויציבות.
אך עדיין רכות.
מוציאים ומצננים ( חשוב לתת להם להתקרר הייטב).
5) לאחר שהכיכרות קרות לגמרי,
לפרוס לפרוסות דקות
ולאפות שנית על 150 מעלות כ-15 דקות.
6) מצננים הייטב , מאחסנים בקופסא אטומה
טעים וקליל❤

ביסקוטים עם פירות יבשים❤_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

95 מתכונים