Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית… מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה

מצרכים לתבשיל…
700 גרם שעועית לבנה יבשה
5 בצלים גדולים
1/2 כוס שמן
כפית גדושה פפריקה מתוקה גרוסה
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה קינמון
כפית גדושה מלח
1/2 צנצנת של עגבניות מרוסקות (350 גרם) או תחליף דומה
1/2 צנצנת של מעדן עגבניות מיובשות (95 גרם)
3 כוסות מיים
חבילת כוזברה קצוצה

אופן ההכנה…
יום קודם משרים את השעועית במיים (לפחות 24 שעות… אפשר יותר בתוך המקרר)
קולפים וחותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים אותם בסיר גדול יחד עם השמן והתבלינים מלבד הכוזברה עד הזהבה
מוסיפים לבצל את העגבניות המרוסקות ואת מעדן העגבניות ומבשלים אותם יחד כ10 דקות
מוסיפים לבצל את השעועית המסוננת ואת המיים ומרתיחים את התבשיל
מנמיכים את חום הבישול לבינוני ומבשלים את השעועית עד לריכוך
חשוב לערבב מידי פעם כדי למנוע את חריכת תחתית הסיר
מוסיפים את הכוזברה ומבשלים מספר דקות נוספות

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל שעועית לבנה ברוטב אדום_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים