Share with:


בשרי

אופן הכנה

שחר שולמית  >>> בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

מצרכים…
מגש שוקיים (10 יחידות)
6 בצלים גדולים
10 כפות שמן
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה גרוסה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
3 כפות רוטב טריאקי
שקית אפונה (800 גרם)
2 כפות מלאות שומשום

אופן ההכנה…
מקלפים וקוצצים את הבצלים
ומטגנים אותם עם השמן והתבלינים (ללא הטריאקי) כרבע שעה
מוסיפים את השוקיים לסיר ומאדים אותם יחד עם הבצל המתובל עוד כרבע שעה
מוסיפים את רוטב הטריאקי (הבצל והעופות מפרישים נוזלים וזה הזמן לכסות את הסיר)
ממשיכים לבשל וכל הזמן לצקת מהרוטב שבסיר על גבי השוקיים
כשרוב הנוזלים התאדו מוסיפים את האפונה והשומשום ומבשלים עוד כרבע שעה וממשיכים כמובן כל הזמן לצקת מהרוטב על התבשיל עד שישארו מעט מאוד נוזלים

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל עוף בטריאקי עם אפונה בצל ושומשום_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים