Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 חב' בצק עלים
6 תפוחים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חצי כוס צימוקים
2 כפיות קינמון
חצי כוס מים

הכנה :
שמים בסיר את התפוחים,הסוכר וניל,הסוכר חצי כוס המים והקינמון ומבשלים על אש בינונית לאחר שכל הנוזלים ניספגו להוסיף את האגוזים והצימוקים ל2-3 דקות ולכבות את הגז

לתת לו להצטנן בינתיים לוקחים את הבצק מרדדים מעט מסמנים עם סכין בשתי הצדדים לא לחתוך רק לסמן שהאמצע יהיה ריק ואז באמצע לשים את מילוי התפוחים

את הבצק שנותר לנו בצדדים חותכים לרצועות בכדי שנוכל לסגור על הבצק כמו שתי וערב שמים ביצה
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות

שטרודל תפוחים צימוקים ואגוזים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים