החומרים:
1 חבילה בצק עלים מופשר לילה במקרר
.200 גר שוקולד מריר
לתפוחים:
5 תפוחי עץ ירוק
. חצי כוס סוכר חום
.50 גר חמאה/ מחמאה
.1 כף קינמון
להברשה:
ביצה.
לאיבוק: אבקת סוכר
הכנה: לקלף תפוחי עץ, לחתוך לקוביות קטנות. במחבת להניח חמאה, סוכר וקינמון עד להמסה. להוסיף תפוחים ולבשל עד לריכוך ולקרר. לרדד בצק עלים. באמצע להניח שוקולד מריר, מעל השוקולד להניח מתערובת התפוחים. לחתוך לרצועות בכיוון של השוקולד דו- צדדי ולקפל אחד מימין ואחד משמאל. למרוח בביצה. לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות עד להזהבה.
לצנן ולאבק באבקת סוכר. כמות שמתאימה ל2 שטרודלים ועוד 2 קטנים…