Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית
מידות אוניברסליות

אפשר לצקת את זה בכל מיני דוגמאות של תבניות… זה מאאאוד טעים

מצרכים
100 גרם שוקולד מריר
75 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד לבן או שוקולד לימון
2 כפות שמן
75 גרם אבקת נוגט
100 גרם שבבי פייטה
אופן ההכנה
להמיס בבן מרי את השוקולדים…כשזה נמס להוסיף השמן להוסיף אבקת נוגט ולערבב להוסיף שבבי פייטה ולערבב למלא סילקון… לדפוק את התבנית למניעת בועות ולהקפיא

שוקולד פייטה לקישוטים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים