Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
1-2 כרובית חלוטה מופרדת לפרחים

לקציצות:
500 גרם בשר בקר טחון
1 צרור כוסברה קצוצה דק דק
1 בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
פפריקה ומעט כורכום
כפית מעט מרק עוף

לרביכה:
2 ביצים
1/2 כוס מים
1/2 כוס קמח
במטרפה ידנית לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
רוטב עגבניות:
3 כפות שמן זית
3 כוסות מים
בצל קצוץ מטוגן לשקוף
להוסיף כפית פפריקה, פלפל שחור מלח מרק עוף
2-3 כפות רסק עגבניות
2-3 עגבניות טריות מגורדות
לבשל כרבע שעה

הכנת הקציצות:
1. לערבב היטב את הבשר עם שאר חומרי הקציצות לתערובת אחידה.
2. להכין קציצות, וכל קציצה לתחוב בצד האחורי של פרח הכרובית.
3. לטבול כל קציצת כרובית ברביכה שעשינו מראש ולטגן מכל הכיוונים.
4. להכניס את הכרוביות כשהקציצה כלפי מעלה, במידה ונשארו שאריות כרובית ניתן להכניס לרוטב .
5. לבשל על אש נמוכה כ 45-60 דקות. מומלץ להגיש עם חצי לימון ליד
תודה לחברה שלי האלופה מירי רז

שופלור מעמרא בלח׳ם / כרובית ממולאת בשר בקר_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

170 מתכונים