Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגיות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
32 יחידות – תלוי בגודל העוגיה
תבניות סיליקון משומנות
'
מצרכים…
70 גרם חלבון ביצה (מ2 ביצים גודל לארג')
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
סוכר וניל
50 גרם חמאה מומסת (או מחמאה לפרווה)
1/2 כוס קמח (70 גרם)
½1 כוסות שומשום (195 גרם)
הערה – אם רוצים שומשומיות קקאו
מוסיפים 2 כפות מחוקות קקאו ומפחיתים את כמות הקמח ל50 גרם

אופן ההכנה…
שמים בקערה את החלבונים יחד עם הסוכרים ומערבבים מספר דקות במטרפה ידנית
מוסיפים את החמאה המומסת והקמח ומערבבים (מוסיפים גם קקאו במידה ומכינים שומשומיות קקאו)
מוסיפים את השומשום ומערבבים עד לאיחוד
ממלאים בכל שקע בתבנית הסיליקון כמות של כף מחוקה ומשטחים את המסה עם כפית
מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים כ20 דקות או עד הזהבה
מצננים לפני חילוץ
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

שומשומיות שוקו או וניל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים