Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
קטגוריית מתוק וטעים – קטגוריית פסח
שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מתקבלים 30 יחידות…תלוי בגודל החטיף

מצרכים…
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות טחינה
3 כפות דבש
כוס חמאת בוטנים (250 גרם)
1/4 כוס שמן (50 גרם)
350 גרם ביסקויטים טחונים ( או עוגיות יין של פסח)
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק (95 גרם)

אופן ההכנה…
בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים את כל המצרכים (מלבד הביסקויטים והאגוזים) עד לאיחוד
מוסיפים את הביסקויטים והאגוזים ומערבבים היטב
ממלאים את השקעים של התבנית במסה ומפלסים אותה
מקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

חטיף קראנץ' שוקולד ואגוזים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים