Share with:


פרווה

אופן הכנה

✍🏻מצרכים
1 מחמאה בטמפרטורת החדר
1/2 1 כוסות מים רותחים
3 כפות חומץ
1 שקית אבקת אפייה
בערך קילו קמח (משתנה מסוג לסוג)

✍🏻אופן ההכנה
עם וו לישה מערבבים מחמאה ומים רותחים, תוך כדי לישה מוסיפים חומץ, אבקת אפיה וקמח וממשיכים ללוש ולהוסיף קמח לפי הצורך.
👈🏼הבצק צריך מנוחה במקרר לפחות שעה
👈🏼כוס מדידה לשתייה חמה
✍🏻סירופ סוכר
קילו סוכר
3 כוסות מים
מיץ מלימון להרתיח עד לצבע עינברי
בהצלחה❤️

שבקייה מושלמת הכי מתפצפצת בפה😋-מתכון מנצח🏅_מתכון של סמדר ואלי וקנין – מאסטר מתכונים
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים