2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך.
למילוי:בשר טחון מטוגן מעט
כוס וחצי אורז
פטרוזיליה קצוצה
שמיר קצוץ
3 שיני שום קצוצים דק
כף פפריקה
כפית מלח
כפית וחצי כורכום
כף כמון
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית תבלין לפרגיות
לרוטב:
קופסת עגבניות מרוסקות
חצי קופסת רסק
כפית מלח
2 כוסות שעועית
שמיר קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
גבעול סלרי קצוץ
3 – 4 שיני שום
3 כוסות מים
לערבב חומרי המילוי
לטגן את החצילים עד הזהבה
למלא כל פרוסה ולגלגל לרולדה להניח בתבנית חסינת חום לצקת את הרוטב מעל את הירק פטרוזיליה, שמיר , שום, וסלרי
להכניס לתנור ל40 דקות מכסה סגור