לחומרים
300 גרם קמח רב תכליתי
200 גרם קמח קונדיטור
1 כף שמרים יבשים
תמצית וניל איכותית
1/3 כוס חלכ שקדים
2 ביצים
100 גרם מחמאה
מלח
הכנה
במיקסר מכניסים כל המצרכים
למעט החמאה אותה מכניסים
בקוביות אחרי שרואים יש בצק
לשים היטב מכסים מתפיחים
אחר מוצאים מחלקים ל-2 ושוב
מתפיחים כל חלק מרדדים לעלה דק מורחים מה שאוהבים מגלגלים לרוגלעך ושוב מניחים
להתפחה שעה מברשים ביצה
ומכניסים לתנור שחומם ל÷180 מעלות
מי שאוהב סירופ יכול למרוח אחר אפיה אני לא
הם רכים מאד