קרקרים מלוחים/כעכים / והנענע ברקע !!
🥐🥖🫓🥨🥯🥞🧇
אם גם לכם נמאס לגלגל כעכים …פשוט לרדד את הבצק ..להעביר גלגלת לחורר את הבצק…לקרוץ /לחתוך צורה שתבחרו …לסדר בתבנית להזהבה…שווה ביותר..ותוצאה נפלאה.. קריספי ביותר…מתכון למטה.
חומרים : כוס אוניברסלית
1.ק"ג קמח רגיל /תופח
2 שקיות אבקת אפיה
1.5 כוסות שומשום (רצוי לקלות מראש)
2 כפות מלח
2 כוסות שמן
2.5 כוסות בירה לבנה /מים/ סודה
***** אפשר לוותר על אבקת האפיה הקרקר יוצא קשה יותר (בסגנון עבאדי)
אופן ההכנה :
לתוך קערה לשים את כל החומרים ..ללוש עד לאיחוד ( אין צורך ללוש הרבה…רצוי ידנית)
לחלק את הבצק 5 כדורים …לרדד לעלה דק…לחורר עם מכשיר מתאים…לחתוך או לקרוץ דוגמאות..
לאפות בחום 200 (לא טורבו) כ..10 דקות…או עד להזהבה.