Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון :
מתחילים עם ראש עיסה .
90 גרם קמח
10 גרם שמרים
120 גרם מים קרים
120 גרם קמח לכיסוי
לבצק בסיסי :
430 גרם קמח
60 גרם קוביות חמאה טמפרטורת החדר
230 גרם חלב
50 גרם סוכר
13 גרם מלח
אופן הכנה :
להכנת ראש עיסה :
מערבבים את הכל מלבד 120 קמח .אחרי עירבוב .מכסים את 120 קמח את הראש עיסה .מחכים עד שנוצר בקע הקמח.
לבצק :
בקערת המיקסר שמים את כל החומרים והראש עיסה מלבד החמאה .לשים עד גיבוש של הבצק ומוסיפים בהדרגה את החמאה .לשים את הבצק עד שהוא לבן 20 דקות בערך .
לפתיחה של הבצק 380 גרם חמאה
15 גרם קמח
במיקסר שמים את החמאה עם הקמח וו גיטרה מעבדים 3 דקות
מנקים את הדפנות מגבשים על ניילון ניצמד 20 על 15 סנטימטר
יוצרים כדור מתפיחים שעה .
פותחים את הבצק .
לאחר שהבצק תפח מורידים אוויר פותחים 40 על 20
מניחים את החמאה במרכז ומקפלים את הצדדים על החמאה .פותחים את הבצק לאורך .מקפלים שליש למרכז ושליש השני עליו .עוטפים בניילון ל90 דקות למקרר.
לאחר מכן .
פותחים שוב עם הקיפולים למעלה ושוב מקפלים שליש ועוד שליש מעל ככה עושים שלוש פעמים. בקיפול האחרון.משאירים את הבצק עד למחרת עטוף במקרר.
פותחים את הבצק עובי של 1 ס"מ יוצרים משולשים הארוך של 20 ס"מ מגלגלים .מתפיחים בתנור עם מים בתבנית 30 מעלות לפחות שעה וחצי .את הביצה טורפים טוב טוב מכניסים לשפריצר ומתיזים על הכל .
אופים 160 מעלות בלי מים עד הזהבה יפה .
עושים סירופ 1 כוס סוכר ו3/4 כוס מים .
בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

קרואסון ודניש קרואסון שוקולד 👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים/
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים