Share with:


צמחוני

אופן הכנה

ארבע תפוחי אדמה
1 ‏אחד בטטה גדולה
‏חצי צרור פטרוזיליה
‏שקית תרד קפוא או טרי
שלוש כפות קמח מצה
2 ביצים ‏
בצל גדול ‏
פלפל שחור ומלח לפי הטעם

‏אופן ההכנה
‏לגרד את התפוחי אדמה ואת הבטטה בפומפייה גסה לקצוץ את הפטרוזיליה ואת הבצל לשטוף את התרד ולסנן טוב לשחות נוזלים להוסיף ביצים קמח מצה פלפל מלח לערבב ‏לעשות קציצות לטגן בשמן עמוק שני צדדים

בתיאבון סיגלית ימין

קציצות תרד ‏תפוחי אדמה בטטה ( ‏כשר לפסח )
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים