1 כף שטוחה קמח תופח
1/3 כפית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
כף שטוחה אבקת קקאו
1 ביצה – Large
כף שמן קנולה
3 כפות חלב
5 דובדבנים חמוצים גדלים ממוצעים
השוקולד המומס:
2 שוקולד מריר קוביות
4 כפות חלב
לגירוד מעל :שוקולד לבן קוביה מגורד
הכנה:
1. לערבב את כל המצרכים יחד עם הדובדבנים, לשפוך אל תוך ספל, לחמם במיקרוגל במשך 2.5 דקות ולהוציא על צלחת הגשה נאה..
2. לחמם את קוביות השוקולד עם החלב במיקרוגל למשך כדקה ולערבב.
3. למזוג את השוקולד המומס מעל הקינוח, ובנוסף לפורר מעל קוביית שוקולד לבן.