Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
1 חבילת שערות קדאיף
3 כפות חמאה מומסת
200 גרם שוקולד חלב(לבסיס)
100 גרם שוקולד לבן(לציפוי)
מחית פיסטוק
פיסטוקים קלויים קצוצים
500 מיל שמנת מתוקה
3 כפות גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
רבע כוס חלב
תבנית שקעים קוביות מסיליקון
לבסיס:
3 כוסות שערות קדאיף
2 כפות שמן קנולה או חמאה מומסת
מערבבים היטב את השמן או החמאה יחד עם שערות הקדאיף
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 15 דקות או עד הזהבה מערבבים מידי פעם
מניחים לצינון .
ממיסים
200 גרם שוקולד חלב
מוסיפים אליו
2 כפות גדושות מחית פיסטוק
מוסיפים את שערות הקדאיף ומערבבים לאיחוד .
מעבירים כפית מעיסת הקדאיף לשקעים מסיליקון דוחסים מעט ומכניסים למקפיא ל 15 דקות להתייצבות .
למוס פיסטוק:
500 מל' שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
רבע כוס חלב
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת היטב
מוסיפים לקצפת
בתנועות קיפול
3 כפות גבינה לבנה
2 כפות מחית פיסטוק
3 כפות פיסטוקים קלויים טחונים
לציפוי פיסטוק :
ממיסים 100 גרם
שוקולד לבן
עם
3 כפות שמנת מתוקה
מערבבים היטב ומוסיפים
1 כף גדושה מחית פיסטוק מערבבים היטב .
ניתן להוסיף לציפוי כף פיסטוקים קצוצים דק (ממש לא חובה)
הרכבת הקינוחים :
מזלפים בעזרת שקית זילוף את מוס הפיסטוק אל תוך שקעי הקדאיף האפוי ומישרים (הכמות מספיקה ל 2 -3 תבניות שקעים )
מקפיאים לפחות שעתיים .
מורחים מעט מציפוי השוקולד פיסטוק מעל כל שקע של המוס אישי
מכניסים שוב להקפאה של 5 שעות לפחות .מחלצים ונהנים 🥰
רצוי להגיש מעט קפוא .
בהצלחה אסתי זוהר ♥️

קינוח מיני שוקולד דובאי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

305 מתכונים