Share with:


בשרי

אופן הכנה

שקית קטנה גרישה חצי קילו לשתוף היטב להשרות עם מי ברז שעה הם מתנפחים לסנן מהנוזלים
לשים בקערה להוסיף כוס וחצי קמח את הנוזלים שטיגנתי מילוי בשר סיננתי מלח פלפל שחור קמצוץ קינמון וכמון
מוסיפה בנוסף רבע כוס שמן וכוס מים תוספת שמח ומים תלוי מאד בכמה נוזלים נשאר לכם מהבשר לאחר
סינון לערבב היטב להוסיף עוד קמח כמה שניכנס עד שיש בצק נוח לעבודה שהבצק הסופי לא יהיה קשה אלא נעים .

מילוי בשר
לטגן 3 בצלים גדולים להוסיף חצי קילו בשר טחון מלח גס פלפל שחור קינמון וכף כמון לערבב היטב לא יותר
מדיי שישאר נוזלים לסנן ולשמור על הנוזלים .
לאחר ההכנה לשים הקפאה עד לטיגון.
לטגן בשמן עמוק ובתאבון תוספת טחינה וסלטים לי זה מספיק ??
ניכנסים להקפאה עד לשימוש
אני אוהבת להכין מלאי הקפאה??

כמות שיצא לי בערך 40 יחידות כמובן תלוי בגודל .להרטיב ידיים שלא ידבק בידיים

קובה גרישה – בורגול
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים