Share with:


בשרי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

מרכיבים
מעטפת
3 כוסות אורז פרסי
6 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כף שמן
1 ביצה
1/2 כפית כורכום
200 גרם חזה עוף טחון אפשר בלי
1 כוס קמח אורז או קמח רגיל

מילוי
2 בצל יבש קצוץ
1/2 קג בשר טחון
1 כפית מלח
1 כפית כמון או בהרט
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה
לשים בסיר מים,מלח,שמן,כורכום ואורז ולבשל בערך 20 דקות מדי פעם לערבב שהאורז יהיה רך.
לקרר מעט להוסיף חזה עוף,קמח ועוד כף שמן וללוש היטב לתת מנויה של שעה לפחות .
להכין את המילוי.
לטגן בצל עד להזהבה להוסעף את הבשר וחנמשיך לטגן עד שהבשר מקבל צבע חום להוביף תיבול לערבב היטב ולתת להתקרר לעביר למסננת שירד כל הנוזלים.
לקחת קצת מהבצק עם ידיים רטובות להכניס מילוי ולסגור היטב .
להניח בתבנית על נייר אפיה .
מומלץ להקפיא לשעה ואז לטגן בשמן חם על אש בינונית.
יוצא ממש קריספי וטעים .

מומלץ להגיש עם סחט עגבניות ועמבה

קובה אורז_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים