מצרכים
שני כוסות אורז מבושל
חצי קילו חזה עוף טחון
שני ביצים
חצי כוס קמח
בצל אחד קצוץ
כמה עלים של פטרוזיליה
תבלנים
כפית כורכום
כפית בהארט
מלח פלפל לפי הטעם
רבע כפית פפריקה
אופן הכנה
לבשל את האורז לשים בצד להתקרר בינתיים נכין את המילוי במחבט על הגז מחממים שמן מוסיפים בצל מטגנים עד אזהבה מוסיפים את חזה העוף בעזרת מזלג מפוררים את חזה העוף לפירורים מוסיפים תבלינים בהארט כורכום פלפל שחור מלח פפריקה לפי הטעם, קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מעל, מערביבים מבשלים עד שהמים מתאדים וחזה העוף מבושל מניחים בצד להתקרר ,
מכינים את המעטפה של הקובה
בקערה גדולה שמים את האורז המבושל מוסיפים ביצים קמח בהדרגה
ללוש בידיים עד שנוצר בצק ואפשר לאחוז אותו ביד והוא לא מתפורר לוקחים כמות קטנה של בצק משטחים על כף היד לוקחים כפית מהמילית מנחים באמצע וסוגרים לכדור מועכים לעגול מטגנים בשמן עמוק בתיאבון