דלג לתוכן
הוספת מתכון
הוסף למסך הבית
כל המתכונים
השפים שלנו
קטגוריות
צור קשר
אודות
מדיניות
תנאי שירות
זקלין פדלון
פשטידת ברוקולי בטטה ובצל_זקלין פדלון
צמחוני
פשטידות
שתפו מתכון זה:
Share with:
מה צריך?
200 גרם בצל קצוץ
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ גס
200 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
200 גרם פירה תפו"א
1 כף אבקת בצל
1 כף דבש
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
4 ביצים
1 כף קמח תופח
אופן הכנה
מטגנים את הבצל כמה דקות לאחר מכן מוסיפים את הבטטה
לאחר 5 דק של טיגון מוסיפים אבקת בצל ודבש
מוסיפים למחבת את הברוקולי וחצי כפית אגוז מוסקט ורבע כפית פלפל שחור גרוס
מכבים את הגז ומוסיפים את הפירה מערבבים ומכניסים לקירור מוחלט
לאחר קירור של התערובת מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים
שופכים את התערבות לסיר טפלון משומן בקוטר 17 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 עד 45 דקות….
מתכון של
זקלין פדלון
520 מתכונים
מתכונים דומים
מזלי סידי
קישים עם תרד
חלבי
מאפים מלוחים
זקלין פדלון
פשטידת בטטה,בצל וגבי…
חלבי
פשטידות
בקי אוסגי
פשטידת גבינות ושמן ז…
חלבי
פשטידות
מרי שקד שירזי
פשטידת עלי סיגר עם ג…
צמחוני
פשטידות
המטבח של יפה רייפלר - מתכונים
קיש אישי גבינות ופטר…
חלבי
קיש / פאי / לזניה
↑