Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
תבנית לפרנילים

למילוי :
200 גרם שוקולד חלב/לבן/מריר
להמיס את השוקולד ולהוסיף
3/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים או
3/4 כוס פקנים מסוכרים קצוצים או פקנים מלוחים קלויים קצוצים
לערבב היטב

לציפוי:
100 גרם שוקולד
מומס לציפוי
להכנת הפרנילים:
להמיס 100 גרם שוקולד לצקת כפית בתוך כל שקע של תבנית לפרנילים להקפיא 10 דקות
להמיס 200 גרם שוקולד להוסיף
3/4 כוס פיסטוקים/פקנים
לערבב לאיחוד
להוציא מהמקפיא את תבנית השקעים עם תחתית שוקולד שהכנו ולשים בתוך השקעים את המילוי להדק היטב להקפיא שעתיים ולחלץ .
אסתי זוהר ♥️

פרנילים במילוי פיסטוק ופקאן_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

294 מתכונים