Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

שחר שולמית- מידות אוניברסליות

מצרכים…
½3 כוסות פקאנים (420 גרם)
25 גרם חמאה או מחמאה
1/3 כוס סילאן (80 מ"ל)
קורט מלח

אופן ההכנה…
מניחים את הפקאנים במחבת נון סטיק מערבבים בין לבין וקולים אותם על חום נמוך עד שהם מוכנים
– ניתן לאפות אותם בתנור עד להשחמה
ממשיכים לשלב הקירמול…
מוסיפים למחבת את החמאה ומערבבים אותה עם הפקאנים מספר דקות עד שהיא עוטפת אותם היטב
מוסיפים למחבת את הסילאן והמלח ומערבבים אותם בין לבין עם הפקאנים מספר דקות עד שהפקאנים מתקרמלים (כ15 דקות)
מצננים את הפקאנים מעט ומתחילים להפריד אותם זה מזה (הפרדת כוחות – חחח)
מצננים אותם היטב ומעבירים אותם לקופסא אטומה היטב לפני שטורפים אותם עד תום

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית פחות

פקאנים מסוכרים תוצרת בית_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

379 מתכונים