Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה
קטגוריית עוגיות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות

(תבניות מאיסוף במכולות שלאחר שיפוץ – 😆)
מתקבלים 3 פסים
ניתן להכין מהמסה גלילות או כדורים קטנים ומדליקים

מצרכים…
200 גרם שוקולד מריר משובח
כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים (250 גרם)
1/2 כוס חלב חם (120 מ"ל – או תחליף)
420 גרם ביסקויטים שבורים דק

אופן ההכנה …
מניחים בקערה את השוקולד עם חמאת הבוטנים והחלב ומערבבים עד לאיחוד (אם יש צורך נעזרים במיקרוגל בפולסים ומערבבים בין לבין)
מוסיפים לקערה את הביסקויטים ומערבבים היטב
עוטפים את התבניות המלבניות בשקית נילון ודוחסים לתוכן את המסה ומשטחים אותה
מקפיאים היטב לפני חילוץ
משחררים את הפסים מהתבניות ומצפים אותם בקוקוס או בשומשום קלוי לפני שמתחילים לכרסם

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

פסים מתוקים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים