מרכיבים :
500 גרם (חבילה) פסטה, עדיף ספגטי
400 גרם (קופסת שימורים) עגבניות מרוסקות איכותיות
עגבניות שרי חתוכות לחצי
5 שיני שום פרוסות דק
כפית בזיליקום יבש
חופן עלי בזיליקום טרי
1 כף מלח
1 כף סוכר
1 ליטר מים
3 כפות שמן זית
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
אופן ההכנה:
שמים את כל הרכיבים בסיר או כלי זכוכית המיועד לתנור
יוצקים מים ושמן זית.
מכסים ומעבירים לתנור שחומם ב180 מעלות
לכחצי שעה
לשים לב לפני שהמים נגמרים לערבב היטב ולכסות
5 דק לקראת הסוף
לפתוח את המכסה.