Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
2 כוסות קמח לבן רגיל
2 כפיות שמרים
1 כף סוכר
חצי כפית מלח
1 כף שמן
1 כוס מים רגילים.
בקערה להניח כל החומרים ובעזרת כף ללוש לבצק אחיד.הבצק דביק.
להתפיח להכפלת הנפח.
ללוש שוב בתנועת ערבול להוצאת האויר.ולהתפיח שוב כעשרים דקות.

מילוי
1 גזר גדול לחתוך תחילה לגפרורים ואחר כך לחתיכות קטנות יותר
בצל אחד חתוך
2 שיני שום קצוצות
מעט כוסברה קצוצה
פלפל חריף אחד קצוץ
צרור בצל ירוק קצוץ
להניח ירקות אילו בקערה.

להרתיח מים בסיר קטן עם מעט מלח.
לבשל מעט איטריות שקופות.אורז או אטריות שעועית.לשים לב מתרככות מהר.לסנן לשטוף במים קרים ולסנן היטב.
לחמם במחבת 2 כפות שמן רגיל, להוסיף מעט חזה עוף חתוך קטן, להוסיף את האטריות,1 כף שמן שומשום.2 כפות רוטב סויה 2 כפות רוטב צילי מתוק.פלפל שחור גרוס.לבשל תוך ערבוב חום גבוה 4 דקות.לצנן מעט.להעביר לקערת הירקות.לערבב ולהניח לצינון.
במחבת מניחים שמן לטיגון בגובה 1 ס"מ.
מניחים צלוחית ליד המחבת עם מעט שמן.טובלים יד אחת .משמנים שתי כפות הידים.לוקחים כדור בצק.בגודל כדור פלאפל.
עם הידים המשומנות משטחים הבצק לפיתה עגולה.מניחים 2 כפות מהמילוי.לוקחים הבצק מצד אחד לכיוון הנגדי מהדקים .ופעם מלעלה למטה.דואגים שהיד עדין לחה מהשמן.משטחים הבצק, מניחים במחבת להשחמה.לאחר שהופכים לוחצים על הלביבה היא משטתחת יותר.
טעים פיקנטי.
פעם ראשונה שהכנתי.בעלי אהב מאוד.
אגב במקור פנקייק זה מתקתק וללא עוף.אני הוספתי את הכוסברה שום חזה עוף ופלפל חריף.להבא אתבל חריף יותר.
נשמע מסובך, קל וטעים.
המלצה מכיון שמתרחב לא להניח צפוף מידי במחבת.
אגב הקוריאנים אוכלים זאת כמו פיתה ביד.ללא רוטב נוסף.

פנקייק ירקות דרום קוריאני
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים