| 15 חצאים של גמבה | |
| 1 כוס וחצי אורז עגול | |
| 1 בצל קצוץ =75 גרם | |
| 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם | |
| 1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות= 50 גרם | |
| 1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם | |
| חופן כוסברה קצוצה | |
| 1 עגבניה מגורדת | |
| 5 שיני שום קצוצות | |
| 1 כף בצל יבש | |
| 1 כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס | |
| 1 כפית פפריקה מתוקה | |
| 1 כף דבש | |
| מלח לפי הטעם | |
לרוטב : |
|
| 1 בצל קצוץ | |
| 1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות | |
| כמה עלים של בזיליקום קצוצים | |
| עגבניה מגורדת | |
| 1 כף רסק עגבניות | |
| 1 כף דבש | |
| פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם | |
| מים |
בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד
לרוטב:
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דקות
מסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים
מבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות ואפשר להגיש