Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים לבצק פריך שקדים
300 גרם קמח
60 גרם אבקת שקדים
40 גרם סוכר
40 גרם אבקת סוכר
סוכר וניל
קורט מלח
200 גרם חמאה (או מחמאה) קרה וחתוכה לקוביות
ביצה גודל לארג'
מדליקים תנור לחום של 170 מעלות

אופן ההכנה…
שמים במעבד מזון את כל המצרכים מלבד הביצה ומעבדים למסה פירורית
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לאיחוד ותו לא
ממלאים ומשטחים את תבניות הסיליקון בבצק ואופים את העוגיות בין 15 ל17 דקות או עד הזהבה ומצננים לפני חילוץ
מצרכים לחטיף שוקולד פייטה…
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
150 גרם אבקת נוגט
200 גרם פייטה (שבבי וופל)

אופן ההכנה…
ממיסים בבן מרי את השוקולדים
מוסיפים לקערה את אבקת הנוגט ומערבבים עד שהמסה חמימה
מוסיפים את הפייטה ומערבבים
ממלאים את התבניות במסה ומקפיאים לפני חילוץ
מצמידים את חטיף הפייטה לבסיס הפריך עם מעט ממרח שוקולד

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

פטיפור שוקולד פייטה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים