Share with:


בשרי

אופן הכנה

שחר שולמית – מידות אוניברסליות

מצרכים…
10 יחידות של שוקיים
1/2 חבילה של כרפס עלים
שקית של שעועית צהובה (800 גרם – אריזה מהמקפיא)
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
כפית מחוקה מלח
כפית מחוקה כורכום
כפית מחוקה כמון
כפית מחוקה פפריקה מתוקה
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה…
מנקים את העופות ושוטפים אותם היטב
שוטפים את הכרפס וקוצצים אותו דק
מניחים את השעועית במסננת ושוטפים אותה היטב
מניחים בסיר את הכרפס ומעליו את העופות והתבלינים ומבשלים אותם על להבה נמוכה כ15 דקות
מידי פעם מרימים את הרוטב מתחתית הסיר ויוצקים אותו על העופות
(העופות והכרפס מגירים נוזלים)
כשיש מספיק נוזלים בסיר מגביהים את הלהבה וממשיכים לבשל ולצקת את הרוטב מעל העופות
לאחר עוד כ15 דקות מוסיפים את השעועית לסיר וממשיכים לבשל את התבשיל עוד כ15 דקות ולצקת מעל את הרוטב עד שהוא מצטמצם והתבשיל מוכן
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עופות עם כרפס ושעועית צהובה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים