Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת
מחממים תנור לחום של 160 מעלות

מצרכים…
2 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
3/4 כוס מיץ תפוזים (180 מ"ל)
½1 כוסות קמח (210 גרם)
½1 כוסות קוקוס (135 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)
כוס פצפוצי שוקולד קטנטנים (170 גרם)

אופן ההכנה…
מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכרים עד לקצף בהיר ותפוח מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים את העוגה כ50 דקות או עד שהעוגה מוכנה
(בודקים עם קיסם)
בהעדר תבנית בסגנון משתמשים ב2 תבניות חד פעמיות מאורכות מצופות בנייר אפיה

הערה – ניתן להכין מהבלילה מאפינס במקום עוגה

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת תפוזים,קוקוס ופיצפוצי שוקולד-פרווה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים