עוגה הרגילה שלי תמיד בעונת התותים🍓🍓🍓
בחושה והכי קלה.
לתבנית מרובעת בינונית
3 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה.
לציפוי:
סלסלת תותים חצויים.
קופסת ג'לי תות.
לערבב במקצפת סוכר וביצים
להוסיף בהדרגה
שמן, מיץ, קמח ואבקת אפיה
לשמן תבנית לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות בחום 170 45 דקות.
כשהעוגה מוכנה וקרה
מסדרים את התותים
יוצקים לקערה את הג'לי תות עם 2 כוסות מים חמים מערבבים שלא יהיו גושים יוצקים על התותים ומניחים לילה במקרר