שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
קורט מלח
1 כוס שוקולית
1 כף נס
1 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1 סוכר וניל
1 כף דבש
1 ורבע כוסות מים חמים
גנאש
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
לקישוט
סוכריות צבעוניות
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה
מתאים ל3 אינגליש קייק
אופן ההכנה
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר בערך 7 דקות לקבלת קצף תפוח.
להנמיך מיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף לאט,להוסיף את היבשים והמים ולהמשיך להקציף לקבלת בלילה חלקה .
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות במשך 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא .
להכנת הגנאש.
להרתיח שמנת מתוקה לכבות את הגז להוסיף את השוקולד ולערבב היטב לקבלת קרם חלק .
למרוח על העוגות ולקשט