Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

פשוטה קלה וטעימה , ללא הפרדת ביצים😋
תמיד בפסח וכל השנה😋
פרגנו זה תמיד בחינם🙃
תבנית בגודל 24.26.משומנת היטב גם בדפנות
או להניח דף אפיה בתחתית התבנית .ולשמן הדפנות..
👇
4 ביצים בטמפרטורת החדר גודל M.
כוס סוכר
שמנת חמוצה 1
כוס שוקולית
כוס שמן
חופן אגוזי מלך קצוצים
תמצית וניל כפית 1
אבקת אפיה 1
כוס קמח תפוחי אדמה

👇
ביצים והסוכר להקציף היטב!4 עד 5 דקות
להוסיף ,שמן.תמצית וניל.שמנת חמוצה.קמח תפוחיי אדמה.אבקת אפיה.
ערבוב 1 עם המיקסר הידני.לסגור את המיקסר.להוסיף את האגוזים.
לערבב עים כף.מרית. בעדינות עד לאיחוד החומרים.
להמנע מהורדת הנפח.
אפיה בחום 180 מעלות.לחמם את התנור מראש.
זמן אפיה .35 40 דקות.שימו לב לזמניי האפיה אצלכן
ציפוי כל ציפו שאוהבים.שוקולד.פודינג.פודינג רחבת חלב של אוסם. .או אבקת סוכר מעל.
חג שמח🎊

מתכוןמתכון