Share with:


חלבי

מה צריך?

להקציף :

 
6 ביצים שלמות עם כוס סוכר לקצף תפוח ... בערך 8 דקות

בזרם דק להוסיף:

 
1 כוס שמן
1 שמנת חמוצה
500 גר גבינה לבנה
חצי כוס שוקולד לבן מגורד
3/4 כוס חלבה מפוררת
2 כוסות קמח תופח מאליו.

אופן הכנה

לשמן תבנית 24, לצקת את הבלילה ולאפות בחום של 170 כשעה.

לצפות בגאנש מריר ובפירורי חלבה.הוספתי כקישוט שוקולד לבן מומס.

 

בהצלחה
נורית יונה

עוגת שוקולד לבן וחלבה_מתכון של נורית יונה
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

507 מתכונים