Share with:


אופן הכנה

מי אמר שעוגה פשוטטטה לא יכולה להיות מלכת השבת
חפשו במקפיאים…בטוח תמצאו כמו שאני מצאתי… הפתעות לקישוט העוגה שלכם

שחר שולמית..מידות אוניברסליות

להדליק תנור ל160 מעלות

מצרכים…
7 חלמונים מביצים מידה לארג'
1/2 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
תמצית וניל
גרידת לימון
12 גרם אבקת אפיה
2 כוסות קמח
כוס קוקוס
1/2 כוס קקאו

להקצפה בנפרד…
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה…
בקערה גדולה לערבב במטרפה את החלמונים…השמן ומיץ התפוזים… להוסיף את שאר המצרכים מלבד החלבונים ו3/4 כוס סוכר
במקביל להקציף במיקסר את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד למסה יציבה לא מאוד…להנמיך את פעולת המיקסר למינימום ולהכניס לקצף את מסת החלבונים שבקערה בהדרגה עד לאיחוד בסיסי…לעצור את פעולת במיקסר ולסיים את האיחוד הסופי בלקקן…לצקת את המסה לתבנית מרובעת גודל 26 סנטימטר…
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות כ45 דקות עד הזהבה

בהצלחה 🌷

עוגת שוקולד וקוקוס_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים