Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס פאדג׳:
3 ביצים
100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס אגוזים קצוצים
3 כפות קמח
4 כפות שמן

קרם וניל:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר

ציפוי שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
חצי כף חמאה

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד חמאה ורבע כוס סוכר במיקרוגל, מערבבים טוב, מוסיפים את השמן והקמח ומערבבים.
מקציפים ביצים שלמות עם רבע כוס סוכר חמש דקות לקצף תפוח. מוסיפים את השוקולד והאגוזים לקצף ועוטפים בעדינות, מעבירים לתבנית 24 משומנת ואופים בתנור שחומם ל170 מעלות 25 דקות.
מוציאים ומצננים.

ממיסים את מרכיבי ציפוי השוקולד במיקרו מערבבים ומצננים.

מקציפים קרם וניל משטחים על הבסיס ומיישרים. מצפים בשוקולד, מקשטים באגוזים קצוצים ומקררים לפחות ארבע שעות.

עוגת קרם בציפוי שוקולד על בסיס פאדג׳
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים