Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס (מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית עגולה קוטר 26 או 2 תבניות מאורכות משומנות ומקומחות

מצרכים…
6 ביצים גודל לארג'
½1 כוסות סוכר (300 גרם)
סוכר וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים (180 מ״ל)
3/4 כוס שמן (180 מ"ל)
אבקת אפייה (10 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
2 כוסות קוקוס (180 גרם)
1/3 כוס משמשים קצוצים (50 גרם)
1/3 כוס צימוקים שחורים (50 גרם)
2 כפות קמח (20 גרם)
(מערבבים את המשמשים והצימוקים עם 2 כפות הקמח)
מחממים תנור ל 160 מעלות

אופן ההכנה …
מקציפים את הביצים עם הסוכרים במהירות גבוהה עד לקצף בהיר ותפוח מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום
ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים (מלבד הפירות היבשים עם הקמח)
לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את המסה לתבנית ומפזרים מעל את הפירות היבשים
אופים את העוגה בין 45 ל50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
בהצלחה 😋

אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת קוקוס , תפוזים , משמש וצימוקים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים