Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
חבילה פרג 100 גרם
כוס מים פושרים

הכנה:
להקציף ביצים(לא מופרדות) עם הסוכר (כמה דקות) להוסיף שמן בהדרגה.
בקערה נפרדת לערבב קמח, אבקת אפיה פרג ומים ולהוסיף בהדרגה לקערת ההקצפה.
לשפוך לתבנית(2 אינגלייש/תבנית עם חור /תבנית עגולה )להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות לכ- 40 דקות…(לבדוק עם קיסם שזה מוכן.
אני שפכתי מעל קרם שוקולד
חצי חבילת שמנת מתוקה צמחית
חצי חבילת שוקולד מריר
להמיס ולשפוך ומעל לפזר קוקוס!

מתכוןמתכון

עוגת פרג גבוהה, טעימה, פרווה וקלה להכנה👇_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים