Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם חמאה.
כוס סוכר.
3 כוסות סולת.
כוס וחצי קוקוס.
1 שקית אבקת אפיה.
2 שקיות סוכר וניל.
3 קופסאות מעדן דניאלה בטעם וניל.
רבע כטס מיץ תפוזים.

הכנה.
במערבל לשים.
את החומרים היבשים עים החמאה לערבב עד התפוררות החמאה ביחד.
לאחר מיכן להוסיף את הדניאלה ורבע כוס מיץ התפוזים.
לערבב לעיסה רכה.
למרוח בתבנית מעט טחינה ולשים את העיסה על התבנית בצורה אחידה.
לתת רבע שעה .לחרוץ צורות מעויינים .ולאפות בחום 170. עד הזהבה .
ולקרר.
אחרי שהעוגה קרה לשפוך מעל דבש שמכינים בבית.
( אפשר במקום דניאלה לשים 2 שמנת חמוצה )
אפשר לשים אגוזים.
( תשלובת המעדן וניל נתן טעם מיוחד ועדין פעם ריאשונה .לא היה לי שמנת .מומלץ.

סירופ לדבש.
4 כוסות סוכר.
2כוסות מיים.
טיפת לימון.
לשים על האש עד הסמכה עדינה

עוגת סולת קוקוס ומעדן וניל
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים