5 ביצים ללא הפרדה.
כוס סוכר.
תמצית וניל.
3/4כוס שמן.
3/4כוס מים
כוס קמח
כוס קורנפלור.
שקית תמצית אפיה.
לסירופ
6-8 משמשים מקולפים וחצויים
כוס סוכר
כוס מים.
לבשל עד שנהפך לסמיך כמעט ריבה.
להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח, להוסיף בהדרגה למיקסר שמן, מים, קמח,קורנפלור, א. אפיה
לצקת לתבנית עגולה משומנת
לאפות בחום 170 45 דקות.
להוציא לצנן
לצקת את הסירופ עם המשמשים על העוגה כפשר לחורר את העוגה כדי שהסירופ יגלוש פנימה