מצרכים :
חבילת שערות קדאיף
2 כפות שמן קנולה/חמאה
300 גרם שוקולד לבן
מחית פיסטוק
פיסטוקים קלויים
500 מיל שמנת מתוקה
3 כפות גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
רבע כוס חלב
רינג קוטר 22
לקישוט :
3 כפות פיסטוקים קלויים קצוצים .
תבנית/רינג
בקוטר 22
לבסיס:
3 כוסות שערות קדאיף
2 כפות שמן קנולה או חמאה מומסת
מערבבים היטב את השמן או החמאה יחד עם שערות הקדאיף
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 15 דקות או עד הזהבה מערבבים מידי פעם
מניחים לצינון .
ושומרים חצי כוס משערות הקדאיף האפוי בצד לקישוט !
ממיסים
200 גרם שוקולד לבן
מוסיפים אליו
2 כפות גדושות מחית פיסטוק
מוסיפים את שערות הקדאיף ומערבבים לאיחוד .
מעבירים את עיסת הקדאיף לרינג ומכניסים למקפיא ל 15 דקות להתייצבות .
למוס פיסטוק:
500 מל' שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
רבע כוס חלב
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת היטב
מוסיפים לקצפת
בתנועות קיפול
3 כפות גבינה לבנה
2 כפות מחית פיסטוק
3 כפות פיסטוקים קלויים טחונים
לציפוי פיסטוק :
ממיסים 100 גרם
שוקולד לבן
עם
3 כפות שמנת מתוקה
מערבבים היטב ומוסיפים
1 כף גדושה מחית פיסטוק מערבבים היטב .
הרכבת העוגה :
מורחים את מוס הפיסטוק על גבי תחתית הקדאיף ומישרים .
מקפיאים לפחות שעתיים .
מורחים את ציפוי הפיסטוק מעל העוגה הקפואה .
מקשטים בפיסטוקים קצוצים קלויים בשערות קדאיף ששמרנו בצד
בהצלחה אסתי זוהר ♥️