5 ביציםL
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
150 חמאה רכה
250 גבינת שמנת16%
250 גבינה לבנה 9%
חצי כפית מלח
צנצנת דובדבנים מגולענים
הכנה
להקציף עם וו גיטרה את החמאה עם הסוכר והסוכר וניל
לקרם אחיד להוסיף כל פעם ביצה להנמיך את המקסר להוסיף לסרוגין קמח עם מלח והגבינות
את הדובדבנים לסנן להוסיף להם כף קמח לערבב שהקמח יעטוף את הדובדבנים
ולהוסיף עם מרית לתערובת
לשמן ולקמח קלות תבנית קוגלהוף או תבנית 24
לאפות בחום 170 מע כ40 דקות
בהצלחה עוגה טעימה ומיוחדת