לבצק:
3 חלמוני ביצה (החלק הצהוב)
1 חבילת מרגרינה
2 כפות סוכר
2 כוסות וחצי קמח תופח (1 חבילה)
לעוגה:
ריבת משמש או ריבת אננס
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 קופסת אננס משימורים או טרי שלם /חתיכות
ג'לי בטעם אננס
הכנת הבצק:
* ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד
* משטחים על תבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 15 דקות לערך או עד להזהבה קלה
* מוציאים מהתנור ומצננים
הכנת העוגה:
* למרוח שכבה דקה של ריבה על הבצק האפוי
* להקציף את השמנת +פודינג+חלב עד לקבלת קרם ולמרוח מעל הריבה
* לסדר את פרוסות/חתיכות האננס מעל לקרם(ראה תמונה)
* לתוך קערה שופכים את הג'לי עם 2 כוסות מים רותחים,לערבב היטב שלא יווצרו גושים
ולשפוך בצורה אחידה על האננס
* לשלוח למקרר לשעתיים לפחות